Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

(DOWNLOAD) "Ruben ja Harman kartano" by Netta Walldén # Book PDF Kindle ePub Free

Ruben ja Harman kartano

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Ruben ja Harman kartano
  • Author : Netta Walldén
  • Release Date : January 12, 2012
  • Genre: Fiction,Books,Kids,Young Adult,Crime & Mystery,
  • Pages : * pages
  • Size : 2739 KB

Description

Ruben ratkoo Saarnilaakson mysteereitä jälleen! Humoristisen vauhdikas kertomus särkyneistä unelmista, menneisyydenvirheistä ja anteeksiannosta.

Jokin outo tunne, värinä ilmassa, aavistus.
Tarkkasilmäinen Ruben huomaa heti Lehtikujan epäilyttävän kulkijan: sinapinkeltaiseen sonnustautunut pyylevä herra on kuin tipahtanut toisesta maailmasta. Poliisien saamattomuuteen kyllästynyt donitsilähetti Ruben sieppaa Ratkaisemattomien tapausten mapin. Kohta hän sotkeutuu siskonsa Lisan kanssa varsinaiseen rikosvyyhtiin, jossa osallisina on niin turhautuneita kirjakauppiaita, lapsensa kadottaneita muusikoita, notkeita mannekiineja kuin näppäriä juuresvarkaitakin.

Mutta ratkeaako Saarnilaakson pitkäikäisin mysteeri, ja huomaako kostoa kihisevä herra Harma kohtalokkaan haksahduksensa ennen kuin on liian myöhäistä?
Netta Walldénin esikoisromaani Ruben ja rouva Mallamudin tapaus (2011) otettiin ihastuneesti vastaan. Saarnilaakson mysteerien itsenäinen jatko-osa on humoristisen vauhdikas kertomus särkyneistä unelmista, menneisyyden virheistä ja anteeksiannosta.


Ebook Download "Ruben ja Harman kartano" PDF ePub Kindle